Jelatin Sınıfları, Bir Tatlıdan Çok Daha Fazlası



Ardından lezzetli bir tatlı olmanın yanı sıra farklı çeşit jelatin çeşitlerinin nasıl bir çok besin maddesi sağladığını ve mutfakta olanakları Seo uzmanı genişleteceğini göreceksiniz.

Jelatin sınıfları, bir tatlıdan çok daha fazlası
1 Jelatin nedir?
2 Piyasada ne çeşit jelatin bulabiliriz?
3 Jelatin yemek pişirmede büyük bir müttefik olabilir ... Özellikle çocuklar için!
4 Birçok olasılık
Seo hizmeti 5 Başka ne yapabiliriz?
Jelatin nedir?
Jelatin, kendi başına tadı olmayan yarı katı, renksiz, yarı saydam, kırılgan bir maddedir. Oda sıcaklığında veya soğukta, yemeklerimizin hazırlanmasında kullandığımız yarı katı kıvamı elde ederiz.

Piyasada ne çeşit jelatin bulabiliriz?
Hayvansal kökenli jelatin
Ana besleyici proteindir, çünkü hayvanlardan bağ dokusu elde edilir. En az kullanılan. Yüksek protein içeriğinden dolayı, kıkırdakların, tendonların ve ligasyonların güçlendirilmesine yardımcı olan amino asitlerin büyük bir katkısıdır.
Ürünleri kalınlaştırmak veya stabilizasyon için ve aynı zamanda kozmetik üretiminde de kullanılır.
Birden çok şekerden jelatin
En ekonomik olduğu için en çok kullanılır. Sen böyle yüksek enerjili değeri içeren ve çok sağlıklı olan pirinç emme, yavaşça bir karbonhidrat alımını elde değil, ama karbonhidratlar hızlı emilimini olsun: Başlıca katkısı karbonhidratlardır, fakat hata yapma rafine şeker gibi. En ucuz olmasına rağmen, şeker içeriği nedeniyle en az tavsiye edilen şeydir.
En yaygın kullanımı pudingler ya da şeker üretimi gibi endüstriyel tatlılar içindir.
Bitkisel kökenli jelatin
Doğrudan sebzelerden elde edilir. Genellikle gıda endüstrisinde, birden fazla şekerden daha az ölçüde ve bazı ilaçlarda ilaç endüstrisinde bir eksipiyan olarak kullanılır. Bu üç en sağlıklı olanıdır.
Bu tip jelatin, farklı ürünlerden elde edilir, ancak en çok kullanılan, farklı kırmızı alg türlerinden elde edilen agar-agar yosunudur. Hayvan jelatinlerinden sekiz kat daha fazla kalınlaşma gücüne sahiptir ve ayrıca kalori vermez. En göze çarpan özellikleri, yüksek çözünür lif içeriği, kabızlık problemleri için idealdir, aynı zamanda çok sindirimdir, atıkları ve kolesterolün çözünmesini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Satiating olmak, kilo vermek isteyen insanlar için idealdir.
Ayrıca, Çin, Japonya ve Kore'de yetişen bir bitki olan veya meyve ve sebzelerde doğal olarak bulunan pektin yoluyla İrlanda yosunu Konjac'tan elde ettiğimiz Carrageenan'dan jelatin alabiliriz.
Jelatin yemek pişirmede büyük bir müttefik olabilir ... Özellikle çocuklar için!
Çocukların, özellikle baklagiller ve sebze gibi bazen normalden birçok gıdalar, sevmiyorum çocuk sahibi ebeveynlere yardımcı, yeni gıdalar tanıtan püresi sebze kek yapabilirsiniz zaman idealdir jelatin (veya bütün İçin ) eğlenceli kalıplar, farklı şekillerde ve ana malzemeler olarak farklı malzemelerle sebzelerle. Sıkıcı baklagiller ile tipik sebze yemeği değil, dikkatinizi çekecek ve bunu denemek isteyeceksiniz.



Her gün meyve yemek ve biz şekerler, yağlar ve birçok ve farklı meyve suları deneyebilirsiniz katkılarla süpermarkette bulmak sütten türetilen sağlıksız geleneksel meyve suları ya da çeşitli ürünlerin başvurmak zorunda kalmadan bunları yorulmadan sonunda değil de idealdir doğal olarak diğer meyvelerin parçalarıyla karıştırılır ve tarçın gibi bir çeşit dokunuşla veya meyve ve fındıklı sebze içecekleri ile karıştırılır.

Birçok olasılık
Kurumsal Seo Jelatin sayesinde ve farklı kalıpların yardımıyla, çocukların seveceği ve farklı ve sağlıklı beslenebilecekleri tamamen farklı yiyecekleri karıştırmanın ve sunmanın çok çeşitli yolları ve yolları var. Ayrıca, iyi kombinasyonlarla, onları yiyip sevmemeye yetmeyeceğimiz yiyecekleri yiyebiliriz.

Ve başka ne yapabiliriz?
Yani jelatin sadece tatlı tatlılar için kullanılmaz, aynı zamanda pek çok tuzlu yemek için de kullanılabilir.

Örneğin, guacamole ile doldurulmuş lezzetli bir somon füme kek haline dönüştürerek, tost ile tipik ve orijinal olmayan somon füme değiştirmek veya daha sofistike kokteyller eklemek meyve suyu küpleri yapabilirsiniz.

Ve böylece herhangi bir gıda ile, sadece yemek pişirmek ve yeni yemekler denemek için biraz hayal gücü ve arzuya ihtiyacın var!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Muhasebe Oranı (ARR)' nedir?

Elin Siniri Nedir?

Elin Siniri Nedir?