Amino asit lisinin özellikleri



Lizin, diyet yoluyla almamız gereken ve özellikle de herpes'e karşı etkinliği nedeniyle bilinmesi gereken temel bir amino asittir.

Amino asit lisinin özellikleri
Seo uzmanı 1 Amino asit lisin özellikleri
2 Amino asit lisininin besin kaynakları
3 Lizin olduğunu biliyor muydunuz?
Amino asit lisinin özellikleri
L-Lizin, esansiyel bir amino asittir ve bu nedenle onu besin yoluyla elde etmek zorundayız. Lizin'in özellikleri arasında:
Arginine, büyüme hormonu üretimi ile birlikte artabilir, çünkü çocuk ve gençlerin büyümesine yardımcı olur. Ayrıca, kas gelişmesine, kalsiyum emilimine ve hormon, enzim ve antikorların üretimine katıldığı için büyümede işbirliği yapar.
Lizin, (C vitamini ile birlikte) kollajen üretmeye ve bununla birlikte kalsiyum emilimine yardımcı olduğundan, osteoporoz vakalarında dikkate alınmalıdır. Kollajen ayrıca diş sağlığı, bağ, kıkırdak, cilt vb.
Dr Matthias Rath ve (C vitamini) ile Linus Pauling Lizin göre önlemek veya ateroskleroz dahil olmak üzere birçok kardiyovasküler hastalık sorumlu aterosklerotik plakların oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.
Metiyonin, aminoasit Carnitine ile birlikte sentezlenmesine yardımcı olur.
Kurumsal seo amino asit lizin en iyi bilinen özelliklerinden biri, bazı çalışmalarda göre, önlenmesi ve bu bir amino asit (örneğin herpes labialis gibi), herpes simpleks virüsü etkileriyle mücadele etmek için etkili olan, herpes sorumlu virüs "açlık" yardımcı olur ve önlenmesi ya da görünümünü hafifletir. Diğer yandan Arginin, "beslenmesi" veya görünüşünü desteklemesi nedeniyle kaçınmamız gereken bir amino asittir. Biz Arginin yüksek gıdalar (badem, Brezilya fıstığı, kaju fıstığı, fıstık veya fıstık, ceviz, hindistan cevizi, susam veya susam, fındık, buğday tohumu, çikolata ve jelatin) yememek
Amino asit lisininin besin kaynakları
Lizin açısından zengin gıdalar ağırlıklı bira mayası, deniz yosunu, soya veya soya fasulyesi, patates, yumurta, balık (morina ve sardalya) ve süt ürünleridir (yoğurt, peynir, süt, kefir ...)

Bu tahıllar çok baklagiller (mercimek, soya veya soya, nohut, fasulye veya fasulye, lupins vs.) bol miktarda ve düşük. diyette temel avokado neredeyse herkes biri genellikle her zaman yalnızca içinde bir sebze (fasulye mısır, mercimek pirinç vs.) tahıl tanesinin ile karıştırma Bu yüzden amino asit Lizin katkısını vurgulamak var Amanto ve Quinoa.

Lizini biliyor muydun?
Bu bitkisel ve eczanelerde mevcuttur. Bunu daha etkili hale getirmek için yemeklerden otuz dakika önce veya yemeklerden iki saat sonra amino asidi Lysine almak önemlidir.
Doz her vakaya bağlı olacaktır ve uygun dozu öneren doktor veya uzman olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Muhasebe Oranı (ARR)' nedir?

Elin Siniri Nedir?

Elin Siniri Nedir?