Amino asit lisinin özellikleri
Lizin, diyet yoluyla almamız
gereken ve özellikle de herpes'e karşı etkinliği nedeniyle bilinmesi gereken
temel bir amino asittir.
Amino asit lisinin
özellikleri
Seo uzmanı 1
Amino asit lisin özellikleri
2 Amino asit lisininin besin
kaynakları
3 Lizin olduğunu biliyor
muydunuz?
Amino asit lisinin
özellikleri
L-Lizin, esansiyel bir amino
asittir ve bu nedenle onu besin yoluyla elde etmek zorundayız. Lizin'in
özellikleri arasında:
Arginine, büyüme hormonu
üretimi ile birlikte artabilir, çünkü çocuk ve gençlerin büyümesine yardımcı
olur. Ayrıca, kas gelişmesine, kalsiyum emilimine ve hormon, enzim ve
antikorların üretimine katıldığı için büyümede işbirliği yapar.
Lizin, (C vitamini ile
birlikte) kollajen üretmeye ve bununla birlikte kalsiyum emilimine yardımcı
olduğundan, osteoporoz vakalarında dikkate alınmalıdır. Kollajen ayrıca diş
sağlığı, bağ, kıkırdak, cilt vb.
Dr Matthias Rath ve (C
vitamini) ile Linus Pauling Lizin göre önlemek veya ateroskleroz dahil olmak
üzere birçok kardiyovasküler hastalık sorumlu aterosklerotik plakların
oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.
Metiyonin, aminoasit
Carnitine ile birlikte sentezlenmesine yardımcı olur.
Kurumsal seo amino
asit lizin en iyi bilinen özelliklerinden biri, bazı çalışmalarda göre, önlenmesi
ve bu bir amino asit (örneğin herpes labialis gibi), herpes simpleks virüsü
etkileriyle mücadele etmek için etkili olan, herpes sorumlu virüs
"açlık" yardımcı olur ve önlenmesi ya da görünümünü hafifletir. Diğer
yandan Arginin, "beslenmesi" veya görünüşünü desteklemesi nedeniyle
kaçınmamız gereken bir amino asittir. Biz Arginin yüksek gıdalar (badem,
Brezilya fıstığı, kaju fıstığı, fıstık veya fıstık, ceviz, hindistan cevizi,
susam veya susam, fındık, buğday tohumu, çikolata ve jelatin) yememek
Amino
asit lisininin besin kaynakları
Lizin açısından zengin
gıdalar ağırlıklı bira mayası, deniz yosunu, soya veya soya fasulyesi, patates,
yumurta, balık (morina ve sardalya) ve süt ürünleridir (yoğurt, peynir, süt,
kefir ...)
Bu tahıllar çok baklagiller
(mercimek, soya veya soya, nohut, fasulye veya fasulye, lupins vs.) bol
miktarda ve düşük. diyette temel avokado neredeyse herkes biri genellikle her
zaman yalnızca içinde bir sebze (fasulye mısır, mercimek pirinç vs.) tahıl
tanesinin ile karıştırma Bu yüzden amino asit Lizin katkısını vurgulamak var
Amanto ve Quinoa.
Lizini biliyor muydun?
Bu bitkisel ve eczanelerde
mevcuttur. Bunu daha etkili hale getirmek için yemeklerden otuz dakika önce
veya yemeklerden iki saat sonra amino asidi Lysine almak önemlidir.
Doz her vakaya bağlı
olacaktır ve uygun dozu öneren doktor veya uzman olacaktır.
Yorumlar
Yorum Gönder